Gehwol - Den bedste creme til fødder

Hvorfor Gehwol?

Siden år 1910 hvor det blev registreret som varemærke, har Gehwol i følge undersøgelser udviklet sig til at være det mest kendte mærke indenfor fodpleje, og er i dag ekstremt populært. Særligt fodplejere og specialister benytter sig af de virksomme cremer. Allerede i 1882 bragte Eduard Gerlach sin første fodcreme til verden. Den skulle beskytte mod sår og blærer under de lange marcher, som var almindeligt på dette tidspunkt. Produktet blev hurtigt anerkendt og høstede internationale priser. Forudsætningerne for bevidsthed omkring pleje af fødder blev derved grundlagt, og fodpleje blev overkommelig for store dele af befolkningen.

Fusskraft Serien 

Den populære serie Gehwol Fusskraft blev lanceret i 1961 i tæt samarbejde med fodspecialister, og det er en af grundene til den store succes. Fodplejere havde det bedste indblik i deres kunders behov, og kunne komme med anbefalinger til Gerlach. Serien blev derfor lanceret med fokus på behovene i en fodplejepraksis. Nogle af de mest kendte produkter i serien er:

Fusskraft Blå

Nok den mest populære fodcreme. Egner sig særligt til følsom, tør og ru hud. Gør huden smidig og glat igen. Forhindrer også fodlugt og kløe mellem tæerne.

Fusskraft Grøn

Med særlig fokus på lugtfrie fødder holder denne creme fødderne friske og fri for kløe. Har man tendens til svedige eller lugtende fødder så er denne creme et must. Fantastisk virkningsfuld!

Fusskraft Rød 

Hvis man ofte har kolde fødder, skal den røde Fusskraft prøves! Egner sig også til følsom, tør og ru hud. Denne creme har en varmende effekt, og plejer trætte, anstrengte og smertefulde fødder.

Gehwol Med Serien 

Denne specielle serie er lavet til større fod & negle problemer, såsom store hælrevner, mangel på lipider og neglesvamp. De mest kendte produkter er:

Revne Salve

Egner sig særligt til hælrevner samt tør og ru hud. Denne creme er effektiv til meget hård og revnet hud. Ved regelmæssig brug forebygges især revner i huden, røde pletter og ubehagelige bivirkninger.

Lipidro Creme

Optimal pleje af tør og følsom hud. Kompenserer for manglen på lipider og fugt, og bringer hudens beskyttende funktion i en naturlig balance.

Negle & Hudbeskyttelses Olie

Forhindrer svampeanfald og gør flossede negle smukke og elastiske. Meget populær negleolie til behandling af skøre negle og forebyggelse af neglesvamp.

Diabetes

I stort set alle Gehwol produkter er der fokus på diabetiker fødder. Komplikationer som hård hud, deforme tæer og neglesvamp er meget almindeligt med diabetes. For personer med diabetes er det vigtigt at vedligeholde fødderne, da nervefunktionen og blodgennemstrømningen ofte forværres. Alt dette gør, at huden nemt bliver tør og revnet, og i disse revner kan bakterier og svampe let formere sig. De lækre fodpleje produkter gør det til en leg at pleje fødder.

Nyere opslag


Indsend en kommentar