Slip af med hård hud og revnede hæle

Læs med hvis du har problemer med revnede hæle og hård hud på fødderne.

Tørre, ru og revnede hæle er helt almindeligt.

Alligevel er der mange som ikke får gjort noget ved det, selvom det faktisk er nemt at slippe af med. 

Vi giver her nogle gode råd, så dine fødder holdes pæne og ikke mindst behagelige.

3 ting du skal bruge til fjernelse af hård hud og revner:

1. En god fodfil som denne fra Podorape med både grov og fin side.

2. Fodbadesalt som blødgør hård hud og giver velduftende fødder. Vi anbefaler Gehwol Urtebad.

3. En lækker plejende fodcreme som denne Gehwol Lipidro Creme, der egner sig godt til tør og følsom hud. Har du derimod hælrevner så bruges Gehwol Revne Salve.

Sådan fjerner du den hårde hud på under 30 minutter:

1. Start med et dejligt afslappende varmt fodbad. En skefuld Gehwol Urtebad i en balje, og lad fødderne nyde den skønne duft og virkning i 10-12 minutter. Her blødgøres den hårde hud og fodsved normaliseres.

2. Tør fødderne og begynd med at file den hårde hud af. Først den grove side og derefter den fine side. Så sikrer du dig den blødeste hud. Vær opmærksom på ikke at file for hårdt med den grove side.

3. Afslut med en fed og plejende creme, eller revne salven hvis du har hælrevner. Massér cremen ind for den bedste virkning.

Så nemt er det at holde dine fødder sunde og fri for den hårde hud. Gør du dette regelmæssigt, vil du få den blødeste hud, der også er fri for fodsved, da både creme og fodbad neutralisere dette.

Vi vil dog gøre opmærksom på at fjernelse af hård hud med kun fil eller pimpsten alene, ikke anbefales. Da dette vil gøre at huden vil producere mere hård hud, så husk at afslutte med en plejende fodcreme.

Undgå ny dannelse af hård hud som del af den daglige rutine:

Vi har lige et lille ekstra tip.. Når du alligevel er i bad, så kan du bruge en pimpsten som denne fra Titania, som supplement til en fodfil og forhindre hårdhuds dannelse igen.

Pimpstenen egner sig nemlig til let slibning af foden og tager ikke skade af vand. 


Ældre opslag


Indsend en kommentar