Om os

Margreth er en webshop med stort fokus på sundt fodtøj, naturlige cremer, fod og hånd pleje produkter. Vi fører mærkevarer, som kan holde i mange år. Denne webshop er en del af en fysisk butik / fodklinik placeret ved Vojens. Her er det muligt at afhente produkter efter aftale. Hvis du ikke fandt det du søgte efter i vores webshop, betyder det ikke, at vi ikke har det. Ring eller send os en mail, hvis der er noget du mangler.

Når du handler ved Margreth, vil du altid få en kompetent rådgivning, og vi vil naturligvis også hjælpe og vejlede dig efter dit køb og vi sætter en stor ære i at have produkter på lager samt en hurtig levering.

Hvem er vi:

Martin og Grethe er gået sammen og blevet til MarGreth.

Med over 15 år. Som selvstændig fodplejer, har Grethe opbygget en ekspertise indenfor fodpleje branchen. Ved siden af fodplejen, har hun også solgt sunde sko og cremer på basis af naturens urter og planteolier.

Martin har flere års erfaring med kundeservice og teknisk salgs support. Han vil altid gøre sit bedste for at hjælpe kunden.

Det er med denne baggrund, vi altid står klar med et godt råd. Hvis du er i tvivl om noget, så hold dig ikke tilbage. Vi sidder klar ved telefonen 10-16 alle hverdage. Tlf: 71 94 95 37 mail: info@margreth.dk